Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Facebook vill bygga sin egen stad

Facebook planerar att utvidga sitt huvudkontor till en riktig stad, med boende för 1 500 anställda och egen livsmedelsbutik, apotek och andra faciliteter.

#Facebook är minst sagt en jätte bland digitala sociala nätverk, men har tydligen också storslagna planer AFK (away from keyboard). Facebook har nämligen bekräftat på att bygga om en del av staden Menlo Park, där företaget har sitt huvudkontor, till en riktig Facebook-stad komplett med livsmedelsbutik, apotek och boende för anställda.

Facebook ska lägga fram sina byggplaner för Menlo Park nästa månad, och räknar med att beslutsprocessen kommer att ta två år. De första husen kan enligt tidsplanen stå klara år 2021. Projektet kallas Willow Campus.

Åtminstone en av anledningarna att bygga sin egen stad är den extremt höga bostadsbristen i San Francisco-området, där hyrorna som ett resultat skjutit i höjden. Facebook räknar med att kunna erbjuda 1 500 bostäder för sina anställda och 15 procent av dessa ska erbjudas för under marknadshyran.

Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.