Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone Pro kommer i fyra färger

Apples nya mobila flaggskepp uppges få fyra olika färgalternativ, varav en är blankpolerad och reflekterande.

Den lyxigaste av höstens nya Apple-telefoner väntas vara Iphone 8, eller Iphone Pro, som förutom en imponerande OLED-bildskärm också uppges bli en ordentlig slant dyrare än befintliga modeller samt finnas i begränsad tillgång den första tiden.

Förhandsrykten och uppgifter om den nya telefonen flödar för fullt på nätet, och det senaste kommer från Benjamin Geskin via Twitter. Geskin är grafiker, men rapporterar ofta läckta rykten om kommande hårdvara tillsammans med grafiska renderingar av de samma.

Enligt Geskin kommer Iphone Pro / #Iphone 8 att erbjudas i fyra olika färger, varav en är helt ny och har en spegelblank yta. Geskin bifogar också en bild på en Iphone 6S med ett spegelblankt skal för att illustrera hur det skulle kunna se ut.

Förutsatt att dessa uppgifter stämmer bör de tre återstående färgerna finnas till befintliga modeller, vilket gör att det kan handla som silver, mattsvart, guld, rosa guld, gagatsvart eller röd. Apple brukar vanligtvis pryda sina nya Iphone-modeller med en ny färg. Förra årets Iphone 7 och 7 Plus erbjuds i gagatsvart. Det är inte känt om de väntade modellerna Iphone 7S och 7S Plus också får en spegelblank färg.

Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.