Spotify kommer officiellt till Apple Watch

Utvecklaren av tredjepartsappen Snowy, tidigare Spotty, kommer att samarbeta med Spotify för att lansera en officiell Spotify-app till Apple Watch.

I slutet av januari i år rapporterade 99mac om appen Spotty för #Apple Watch som skulle göra det möjligt att välja och spela musik via Spotify direkt i klockan. Detta var dock ingen officiell app från Spotify och Spotty fick ändra namn till Snowy eftersom Spotty ansågs vara för likt #Spotify.

Appen fick även kritik för att gränssnittet i väldigt hög utsträckning påminde om Spotifys IOS-app, och appen lanserades aldrig. Nu har dock Snowys grundare Andrew Chang uttalat sig i ett inlägg på Reddit att Spotify och Snowy ska samarbeta för att utveckla en officiell Spotify-app till Apples smarta klocka. Andrew Chang skriver:

– Jag är exalterad över att kunna berätta att jag kommer jobba nära Spotify för att lansera Snowy till Apple Watch som en del av Spotifys officiella IOS-app. Spotifys kraftfulla uppsättning av utvecklingsverktyg till IOS har gjort det möjligt att ta fram Snowy men jag längtar efter att kunna ta appen till nästa nivå med hjälp av de erfarenheter och verktyg som finns på Spotify.

Det är ännu oklart exakt när appen kommer till Apple Watch.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.