Donald Trump byter till Iphone

Förra året uppmanade Donald Trump till bojkott av Apple, men nu har USA:s president själv gått över till Iphone.

USA:s president Donald Trump gick under sin valkampanj hårt åt Apple. Bland annat lovade han att han skulle tvinga Apple att flytta sin datortillverkning till USA. För lite mer än ett år sedan uppmanade Trump också allmänheten att bojkotta Apple på grund av konflikten mellan FBI och Apple gällande en låst telefon som tillhörde en brottsling.

Trump uttalar sig ofta och gärna på #Twitter, och det har varit vida känt att han då använt en Samsung Galaxy S3, medan hans stab skickat tweets från en Iphone. I januari rapporterades det dock att Trump bytt sin Galaxy S3 mot en nyare och säkrare telefon i samband med att han svors in som president. Tweets som skickats på sista tiden har kommit från en Iphone, vilket lett till spekulationer om att Trump bytt märke, eller att hans stab till stor del tagit över Twitter-kontot.

Nu har dock presidentens rådgivare Dan Scavino Jr gått ut och lagt korten på borden. På Twitter meddelar han att president Trump mycket riktigt använt en ny Iphone de senaste veckorna, och att det fortfarande är han själv som skriver.

Kommentarer
3 svar

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.

Idag skickade Apple ut beta två till alla sina olika operativsystem och vi tar en titt på vad som är nytt i iOS och iPadOS 14 beta 2.

Samsung blir allt mer Apple-vänliga och nu blir Apple Music-appen till Samsungs TV-apparater lite bättre.