Netflix funkar nu i Firefox på Linux-datorer

Det går nu som Linux-användare att strömma videoinnehåll från Netflix direkt i webbläsaren Firefox.

Linuxanvändare kan nu kolla på #Netflix i Firefox utan att installera ett plugin eller några vidta andra åtgärder, meddelar Netflix på sin nyhetsblogg. Tidigare har det endast gått att kolla på strömningstjänsten i webbläsaren Chrome på en Linux-dator, men framöver kan användaren välja om den vill kolla på Netflix i Chrome eller Mozillas webbläsare Firefox.

Innan har det gått att lura plattformen att en surfar i Chrome när en egentligen surfar i #Firefox men nu behöver inte användare genomgå flera steg innan de kan strömma video och film. #Mozilla la till stöd för EME (Encrypted Media Extension) för Firefox i #Linux förra året, vilket möjliggjorde för läsaren att visa krypterat innehåll. Det har dock tagit lite längre tid för Mozilla att göra så att det går att spela DRM-skyddade HTML5-videor, men nu är det äntligen möjligt.

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.