Googles smarta jacka lanseras i höst

Under den pågående mässan SXSW har den av Google och Levi's samutvecklade smarta jeansjackan fått ett lanseringsdatum och en prislapp.

Som 99mac tidigare har rapporterat om samarbetar Google och Levi's för att lansera en smart jacka. Jackan består av konduktiva trådar invävda i jeanstyget och en löstagbar blåtandsmanschett som paras till en smart mobiltelefon. Användaren kan sedan via svepgester över tyget göra saker som att svara i telefon eller byta låt. Det kanske främsta försäljningsargumentet är att dessa gester kan utföras utan att utövaren behöver släppa uppsikten över trafiken.

Under den pågående mässan SXSW avslöjas att den smarta jackan lanseras i höst till en kostnad av 350 dollar (motsvarande cirka 3 500 kronor).

Skriven av Carl Halldin
Kommentarer
2 svar

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.