Nintendo Switch-kväll med Geeks Gaming på lördag

På lördag samlas Geeks Gaming runt Nintendos hybridkonsol för att bomba varandra, mjölka kor och kanske laga mat i Hyrule.

Om du är nyfiken på vad Nintendos nya hybridkonsol #Switch egentligen är för något och hur det ser ut när man spelar på den bör du rikta blicken mot Geeks Gaming Live på lördag.

Klockan 19.00 inleds en livesändning där Andreas Eklöv från 99mac står som värd och Kenneth Lindqvist från SweClockers sköter tekniken bakom kulisserna. Tillsammans med Geeks Gaming-gänget kommer vi tävla mot varandra i minispelssamlingen 1-2-Switch, bomba varandra i Super Bomberman R och pusselklippa i Snipperclips. Vem vet, kanske sätter vi foten på Hyrules slätter i Zelda: Breath of the Wild också.

Om det finns något särskilt du skulle vilja se eller få demonstrerat under kvällen får du mer än gärna tycka till i kommentarerna nedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.

Är du trött på att behöva ladda upp dina hörlurar stup i kvarten? Det svenska företaget Urbanista kanske har lösningen.

Dagen D är snart här och snart är det återigen dags för Apple att hålla låda och visa upp nya produkter.