Marknad

Köp och sälj i 99macs marknad

Säljes: Populär iOS app säljes

Inlagd 2017-08-09 08:17
Pris
10 000 kr
Typ
Mjukvara
Plats
Stockholm

Säljer en populär app inom kategorin “Resor” på App Store. Den brukar ligga mellan position 5-20 inom denna kategori i Sverige. När det är snöstorm, trafikolyckor eller liknande når den position 1. Förra snöstormen låg den som bäst trea i hela App Store Sverige! Den har även fått bra omdömen och en del press när den lanserades.

Appnamn: Trafiken
App Store: https://itunes.apple.com/se/app/trafiken-nu/id413647416?mt=8&ls=1
Webbsida: trafikapp.se
Inkomst: 200-1500 kr/månad efter Apples avdrag.
Lanserades: 19 januari 2011
Senast uppdaterad: 9 april 2011 (v 1.2)
Antal nedladdningar: 13800
Aktiva användare: ca 100-150/dag (opt-in användare, så det är troligtvis fler)
Utgifter: Du kommer behöva ett enkelt webbhotell till XML och webbsida. Ett års hosting ingår i köpet.

Du betalar framförallt för det unika namnet i App Store (Trafiken) samt dess historik och användare. Även om den ännu genererar pengar så varierar det mycket på trafiksituationen i Sthlm, GBG och Malmö. Mer snö = mer pengar in.

Att tänka på: När iOS 11 släpps kommer appen behöva uppdateras till 64-bitars för att kunna installeras av nya användare. När appen byggdes fanns heller inte Trafikverkets APIer, så att använda sig av dem framöver är ett tips - även om det inte är ett krav. Tyvärr har den en del negativa kommentarer för tillfället på grund av dess föråldrade utseende. Men appen fungerar fortfarande fint.

PM för detaljerad statistik från iTunes.
Vid köp förs appen över till ditt developerkonto i iTunes.

Annonsör
dilla Medlem
Registrerad
2007-10-08
Annonser
Första annonsen
Plats
Stockholm

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.

Den uppdaterade versionen av den tio år gamla guldklimpen Bioshock ska även släppas till Mac-plattformen, och nu har vi även ett konkret datum.

Den skotske författarens verk i bok- och filmformat lär vara bekant för fulkulturella konsumenter, men författaren själv är sannolikt inte lika välkänd.

Nu finns Oneplus 5 att köpa hos svenska återförsäljaren Webhallen. Tidigare har den bara funnits via tillverkarens egna webbsida.

Apple fortsätter att satsa på eget videoinnehåll till Apple Music. Nu har de anställt Matt Cherniss, som tidigare varit chef för WGN America och Tribune Studios.