Marknad

Köp och sälj i 99macs marknad
Pris
7 000 kr
Typ
Bärbara datorer
Plats
Kronoberg

Hej!
Jag säljer min MacBook Air 13" som jag köpte ny från CDON i Feb 2017. Jag behövde en ny studielaptop, men valde nu att byta inriktning. Behöver således inte datorn längre.
Haft ett svart skydd runtom den sedan dag ett. I mycket fint skick, kan kanske finnas någon repa. Men inget jag har sett i så fall. Laddare medföljer givetvis också
Kartong osv finns också. 12 battericykler.

Intel Core i5
8 GB RAM
128 GB SSD
Intel HD Graphics 6000
Stöd för 802.11 ac Wi-Fi
Snabb, helt flashbaserad lagring

Finns att hämta i Växjö/Hovmantorp eller så betalar köparen frakt

Annonsör
Håkis Medlem
Registrerad
2014-10-08
Annonser
Första annonsen
Plats
Kronoberg

Med Honor 9 vill det Huawei-ägda mobilmärket bli nummer ett bland Europas unga konsumenter, och detta ska göras med dubbla kameralinser och blankpolerade färger.

Apple köper upp Sensomotoric Instruments och får därmed teknik för ögonspårning. Tekniken innefattar både virtuell och förstärkt verklighet.

Den europeiska kommissionen dömer EU till rekordböter och ålägger bolaget att ändra sina sökalgoritmer för att inte missgynna konkurrerande tjänster.

Med IOS 11 blir IOS världens största plattform för förstärkt verklighet. Apple har släppt ramverkat AR Kit till utvecklare som visar upp möjligheterna i flera videoklipp.

Som utannonserat under WWDC har Apple nu gjort en första betaversion av IOS 11 för Iphone och Ipad tillgänglig för allmänheten.

Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.