Marknad

Köp och sälj i 99macs marknad
1

En leverantör av utrustning för att tillverka skärmar har fått in ovanligt många ordrar och det tyder på att Apple gör sig redo att lansera Iphone med OLED-skärmar.

Som tekniskt nyfiken har du säkert kommit i kontakt med bokstavskombinationen NAS, men vad är det egentligen, vad har du för nytta av det och hur kommer du igång?

Rykteskarusellen runt dubbla kameror i Iphone 7 fortsätter, men det senaste tillskottet skvallrar om att högtalarna växer till hela fyra stycken.

Något stort är i görningen hos Pebble. Deras webbplats räknar ned till 24 maj med orden "Wait for it".

Googles modulära telefonkoncept bantas ner och försenas till nästa år, men i en ny video hoppas företaget på att skapa entusiasm runt projektet.

Apples bilmjukvara Carplay finns representerad i ett fåtal bilmodeller idag, men antalet växer och senast i raden är ett par BMW-modeller.

99mac:s redaktör sammanfattar sina intryck från Googles utvecklarkonferens I/O. Klart är att Apple har en del att ta igen om de vill konkurrera på området smarta system och maskininlärning.

99mac:s redaktör lämnar för en stund konferensen I/O för att besöka Googles souvenirbutik och ett museum med gamla datorer.

Vissa ringsignaler är oförglömliga. I det här videoklippet får du lyssna till några gamla godingar framförda av pianisten Tony Ann.

I ett registrerat Apple-patent går det att utläsa att en framtida Apple Pencil skulle kunna agera joystick och fungera tillsammans med styrplattan Magic Trackpad.

I värme, sol och trängsel är det tur att Google delar ut nödvändiga överlevnadspaket till de som besöker konferensen Google I/O.

På lördag öppnar Apple upp de gigantiska glasdörrarna till sin nya butik i San Francisco som bjuder på många nyheter.

Apple-användare har länge kunnat njuta av familjedelning av appar, men ny information tyder på att detsamma kommer till Android-plattformen.

Apple förväntas uppdatera OS X till 10.12 i sommar och en av funktionerna som kan inkluderas är möjligheten att låsa upp datorn med hjälp av Touch ID-sensorn i Iphone.

Bärbara datorn Chromebook blir snart mer kapabel då operativsystemet Chrome OS får inbyggt stöd för Android-appar från Google Play Store.