Marknad

Köp och sälj i 99macs marknad
1
Lucka 21

99mac:s Julkalender

Idag är det fjärde advent och vi har tänt det sista ljuset i vår ljusstake. En ny lucka är öppen och idag kan du vinna något som spelar julmusiken var du än går.

Med A38 försöker Astro charma de mobila spelarna, men är dessa hörlurar bara lämpliga för spel, eller klarar de även musik, film och allting annat?

Den här veckan gästas Ida och Jakob av IOS-utvecklaren Jack Nutting i studion. Trion pratar om Swift, Objective-C och om möjligheterna med Watchkit.

Skådespelaren Michael Stuhlbarg, känd från Boardwalk Empire, uppges få rollen som Andy Hertzfeld i den kommande filmen om Steve Jobs.

Svenska Toca Boca släpper uppföljaren Toca Kitchen 2 som låter barn leka i köket och experimentera med olika smaker och konsistenser.

Apple fortsätter att utveckla sina kartor. Nu finns de svenska städerna Göteborg och Malmö att beskåda i 3D i både IOS och OS X.

Apple höjer priser på appar i Ryssland efter rubelns störtdykning.

Spelet Crossy Roads kom för tre veckor sedan och har tagit App Store med storm, och nu bekräftar utvecklarna att de tjänat bra på appen.

Olloclip tar fram linser till kamerorna på Iphone och är nu tillbaka med en ny 4-i-1-variant för Iphone 6 och 6 Plus.

En platsannons i Storbritannien tyder på att Apple planerar en Europa-lansering av det mobila betalsystemet Apple Pay.

Nyligen släppte Apple reklamfilmen The Song och nu visar de hur det gick till bakom kulisserna.

En domare i Kalifornien har beslutat att inte offentliggöra videoinspelningen med Steve Jobs som användes som vittnesmål i det så kallade Ipod-målet.

Tim Cook tackar sin personal för ett framgångsrikt 2014, med nya produkter och ett Apple som arbetat för ökad jämlikhet, mångfald och förnyelsebar energi.

Istället för att ta ut samma moms på appar i App Store i hela Europa kommer Apple från årskiftet att ta ut moms baserat på vilket land köparen bor i. Det innebär troliga prishöjningar för Sveriges del.

Rymdspelet Out There fick fin kritik tidigare under året, och när nu appen snart kommer till Mac och pc får den samtidigt uppdaterad grafik.