Marknad

Köp och sälj i 99macs marknad
1

Lanseringen av Apple Watch kommer allt närmare, och nu tar Apple emot appar utvecklade för klockan.

En belgisk undersökning visar att Facebook spårar sina användare även om de explicit avböjt detta, och även sådana som inte har ett Facebook-konto.

Apples omtalade musiktjänst får en analog komponent, och kommer att säljas direkt i företagets butiker världen över.

Amazon presenterar ett nytt enkelt sätt att beställa varor över nätet, och trycker på hur irriterande det är när vissa hushållsprodukter tar slut.

UPPDATERAD. Google hyllar det klassiska arkadspelet Pac-man genom att gömma det på utvalda platser i sin karttjänst.

Microsoft lanserar en ny, tunnare modell av sin surfplatta Surface, tänkt att tilltala studenter och föräldrar.

Adobe fortsätter att utöka sitt sortiment av appar anpassade för mobila plattformar. Comp CC ska göra det enkelt att jobba med layout på Ipad.

Svenskar äter ofta ute, och bokar allt fler av sina restaurangbesök genom mobilen, men en faktor som ändrats är priset.

Facebook lanserar Messenger Platform, som låter utvecklare knyta sina appar till Facebooks populära chattklient.

Musiktjänsten Tidal ägs numera av Jay Z, som nylanserar tillsammans med flera superstjärnor som Madonna, Daft Punk, Beyoncé och Kanye West.

Om några veckor är det dags för Apple att presentera siffrorna för det andra kvartalet 2015 som täcker in januari, februari och mars.

Iphone-användare skickar både sms och Imessage via appen Meddelanden som Apple skickar med i IOS. I den här guiden kommer fem tips om appen som underlättar vardagen.

Den nya boken Becoming Steve Jobs är nu ute i handeln, och författarna besöker Apples butik i Soho för att berätta om den.

Apples vd TIm Cook skriver i Washington Post om den senaste tidens amerikanska diskriminerande lagförslag, och menar att det är dåligt för affärerna.

UPPDATERAD. Efter Taylor Swift följer flera stora artister efter och väljer en annan strömmande musiktjänst framför Spotify, vars användare kan få vänta längre på nytt material.