Marknad

Köp och sälj i 99macs marknad
1

En enkel men lite dold funktion i OS X gör att användare kan begära att få se och styra andra datorer, vilket kan underlätta stort vid supportärenden.

Många vill ha med sig musik ut i löpspåren som extra motivation. Appen Runify använder musik från Spotify och kan bland annat matcha musik till ditt tempo.

Kina är nu Apples största marknad för mobiltelefoner och står för 36 procent av Iphone-försäljningen, enligt nya rapporter.

Nexus 6 skulle ha utrustats med en fingeravtrycksläsare på baksidan, men planerna ströks när Apple köpte upp den bästa leverantören.

På torsdag den här veckan kommer fotografen Christoffer Collin, känd från Instagram, till Apple Store Täby för att prata om naturfotografering.

Samsung tillverkar merparten av processorn A9 till årets Iphone-modeller från sin fabrik i Texas, men en viss mängd görs också av Globalfoundries.

Juryn har utsett en segrare i sista luckan av 99mac:s julkalender. Det blir Daniel Ahlm som vinner en nördig helkväll tillsammans med redaktörerna Ida Lindkvist och Jakob Nilsson.

Med appen Opinion är det lätt som en plätt att spela in poddradio. 99mac fälttestar appen i veckans avsnitt och pratar om tråkiga Apple och coola Microsoft.

snabbtest

Skyward är inget Monument Valley

  • IOS
  • 2015-01-23 16:11

Grafiken till trots är gratisspelet Skyward inte jämförbart med Monument Valley. Det är svårt och inte alls roligt.

Twitter har lagt till en ny funktion som låter användare översätta tweets från andra språk.

I en rapport till amerikanska myndigheter avslöjas vad Apples chefer har tjänat under förra året, och nykomlingen Angela Ahrendts leder inkomstligan.

läckta bilder

Display till ny Macbook Air

Bilder publicerade på en kinesisk webbplats visar bilder på en komponent som påstås vara bildskärmen till Apples nya Macbook Air.

Apple har tidigare sagt att Apple Watch kommer att behöva laddas varje natt. Målsättningen är att klockan ska klara 19 timmar blandad aktiv och passiv användning.

Microsoft vill koppla ihop sin spelkonsol Xbox One med datorn och visar nya funktioner för delning och strömning av spel.

Användare som skaffat Windows 7 eller senare kommer att få uppdatera gratis till det nya operativsystemet Windows 10.