Internets neutralitet i fara i USA!

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Google uppmanar alla amerikaner att hjälpa till att hindra ett förslag som i dagarna skall diskuteras i det amerikanska representanthuset, nämligen att tele- och bredbandsleverantörer ska få begränsa användarnas tillgång till delar av internet.

Läs mer Här: http://macdailynews.com/index.php/weblog/comments/9824/

och Här: http://www.google.com/help/netneutrality.html

Det är skrämmande att politikerna ska lägga näsan i blöt i allt som är fritt(informationsfrihet)

Någon nämnde Orwell 1984 i en annan tråd, måste bara hålla med honom. Framtiden ser mörk ut ifall vi inte gör någonting.

Det här kommer antagligen bara att leda till att fler börja använda nätverk som The Free Network Project och när väl det börjar hända är det omöjligt att styra alls längre.

Ursprungligen av Joakim Halvarsson:

Någon nämnde Orwell 1984 i en annan tråd, måste bara hålla med honom. Framtiden ser mörk ut ifall vi inte gör någonting.

Ja, särskilt när Google mer eller mindre blivit sökmotorstandard. En sökmotor som lagrar alla dina sökningar. http://www.google-watch.org/ (Är du kines har du sedan än större anledning att gnälla på Google.)

Bra de säger ifrån men det är ändå uppenbart ett spel för gallerierna, där man först och främst är ute efter goodwill. En goodwill man i sammanhanget näppe förtjänar.

/ kalle.

1
Bevaka tråden