Safari kraschar när jag backar på 99mac

Tråden skapades och har fått 22 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2006-06-01 22:07

Vet inte om det hör hemma här, men det verkar som att det endast sker när jag är inne på 99mac, och endast nyligen. (Skrev om det i bug-tråden)

När jag klickar på previous page inne på 99mac, kraschar Safari, inte var gång, men ofta.

Är det någon som känner igen det? Är det måhända en slump att det endast tycks inträffa på 99macs sidor?

Vänligen, Ylan

  • Medlem
  • Uppsala
  • 2006-06-01 23:18

Samma sak händer mig..

  • Oregistrerad
  • 2006-06-02 08:07

Jo det är samma för mig någon gång ibland. Händer bara på sidorna här på 99mac.

  • Medlem
  • 2006-06-02 09:10

Jag hade under en period problem med att Safari gick tillbaka till den första av sidor som jag varit inne på på 99mac, inte till den senaste - alltså en sida som jag varit inne på för kanske flera timmar och många sidor sen. Det var bara med Safari och bara här på 99mac. Kör nu mest Camino och undviker på så sätt problemet.

  • Medlem
  • Uppsala
  • 2006-06-02 09:53

Har inte hänt på min nya dator (iMac 20" 10.4.6) men det händer ofta på min iBook G4 (10.4.6).

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2006-06-02 14:49

99mac krashar min Safari hela tiden...

Står det något spännande i era crashloggar?

/M

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2006-06-02 17:25

Den dyker här med os 10.3.9 & safari 1.3.2 (v312.6)

Senast redigerat 2006-06-02 17:41
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2006-06-03 00:42

Kan meddela att det inte sker på min dagsnya Intel iMac 20"

Ursprungligen av Ylan:

Kan meddela att det inte sker på min dagsnya Intel iMac 20"

Är det någon skillnad mellan Flagship och Flagship Plus utseendet? Är något av dem mer benäget att krascha?

/M

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2006-06-12 01:24
Ursprungligen av Martin Belak:

Är det någon skillnad mellan Flagship och Flagship Plus utseendet? Är något av dem mer benäget att krascha?

/M

Jag har faktiskt inte använt min gamla PB G4, sedan jag fick Intel Imacen, så jag vet dessvärre ej. Det har inte hänt en gång på iMacen!

Vänligen, Ylan

  • Medlem
  • Järfälla
  • 2006-06-03 23:34

samma problem här. Kom efter uppdateringen vet jag... eller så är det någon av reklamen som ställer till det.

Bifogar logfil.

  • Medlem
  • Järfälla
  • 2006-06-04 07:28

Tillägger att min maskin är en iBook G3 700 MHz....

  • Medlem
  • Bollnäs
  • 2006-06-04 09:49

Min iBook G3 600 kraschar också. Min Powermac gör det däremot inte.

99mac krashar hos mig också, dock endast vid anvädning av Safari.

  • Medlem
  • Sjöbo
  • 2006-06-05 23:49

samma här. iMac G4 20"...

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2006-06-07 15:10

Nu har jag provat på tre olika datorer, iMac G3, 10.3.9. PowerBook G4, 10.4.6 PowerMac G4 10.4.4?

Samma symtom, safari kraschar förr eller senare om man trycker på bakåtknappen. Oftast det förstnämda.
Börjar bli ganska irriterande, speciellt när man har ett gäng andra sidor uppe samtidigt som försvinner då.

Skulle vara grymt bra om man kunde hitta orsaken. Men det måste rimligen vara många fler än oss som skrivit i tråden som har problem?

Annars har jag bara positivt att säga om den nya utformningen. (förutom att man lätt spenderar för mycket tid här)

Mvh

  • Medlem
  • 2006-06-15 11:28

Detsamma händer här då jag trycker på bakåtknappen (PB G4).

Någon som är bättre än mig på Shark kan nog förstå/hitta problemet. Fick dessa meddelanden när jag körde Debug > Show Page Load Test Window:

Ps. 99mac har aldrig kraschat på min maskin.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2006-06-30 19:17

Det verkar ha löst sig nu. Vet inte om det berodde på java uppdateringen eller 10.4.7 uppdateringen, eller om ni har gjort något med forumet.

Skönt ivartfall!

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2006-06-30 22:43
Ursprungligen av Zoega:

Det verkar ha löst sig nu. Vet inte om det berodde på java uppdateringen eller 10.4.7 uppdateringen, eller om ni har gjort något med forumet.

Skönt ivartfall!

Det verkar så här också! Juste! Det vore intressant att få höra huruvida 99mac teamet har gjort någon förändring, eller om Apple har rättat till en bug!

Vänligen, Ylan

samma sak, Safari lägger av bara i 99mac i alla mina macar...

Har läst den här tråden och jag tycker inte det verkar bli bättre med den nya uppgraderingen. Samma fel i alla mina tre macar.... bara i 99mac... hoppas jag hinner skriva färdigt det hä

alltså.... det hände mig nu!

...två gånger på tre minuter... och jag har sista uppgraderingen 10.4.7

1
Bevaka tråden