MacBook 13" ser ut att släppas på tisdag!

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Malmö
  • 2006-05-07 10:19
Citat:

De stora ryktessidorna har länge rapporterat om att Apple skulle lansera både 17-tum MacBook Pro och en 13-tum MacBook i maj månad. 17-tummaren lanserade för snart två veckor sedan och nu verkar det som vi äntligen kommer att få se en 13-tum MacBook lanseras på tisdag.

Apple Stores i USA har mottagit material som inte får öppnas förrän på tisdag, och de har även blivit ombedda att i helgen pusha extra hårt för iBook modellen. Att Apple försöker minska lagret på en modell är oftast en indikation på att något ska lanseras.

Ett av de svagare bevisen på att det är en lansering på gång är att sidan som skulle visa iPod utbudet inte fungerade under en kort tid. Istället för att visa de olika iPod modellerna hamnade man på en trasig sida där man kunde se Home > Hardware > MacBook. Sidan är nu fixad, men bilden visar hur det såg ut tidigare.

Namnet kommer troligtvis att vara MacBook på datorn, och är med största sannolikhet en ersättare till den nuvarande iBook modellen. Apple vill säkerligen få ut en ny billigare bärbar modell så fort som möjligt så att de kan vara med och konkurrera med andra datortillverkarna om de kommande beställningarna som skolorna i USA ska göra. På tisdag vet vi förhoppningsvis.

http://www.macworld.idg.se/ArticlePages/200605/06/20060506105600_MW/20060506105600_MW.dbp.asp

Är så jäkla peppad på vad den nya Ibooken kommer att innebära, intel, front-row, förhoppningsvis en mycket bättre skärm, en ny design?

Klart spännande. Jag är väldigt nyfiken på om MacBook får en ordentlig grafikkrets, eller om det blir Intel GMA eller vad den nu heter.

Stänger denna tråd. Det finns andra trådar som fortfarande är aktiva om samma sak, t.ex. denna under aktuella rykten: MacBook 13" & 17"

1
Bevaka tråden