Applestore segar?

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2006-04-25 21:51

Jag beställde en Mac Mini den 14;e april, dvs. ca. 11 dagar sedan. Visst, det har varit påsk, men jag betalade via bankgiro och har ännu inte sett någon skymt av bekräftelse på att min betalning har kommit in.

Jag ringde idag för och höra vad som har hänt, men fick inte mycket till svar, men han jag snackade med bad mig faxa in kvittot, vilket jag även gjorde. Fick dock ingen mail, men det kanske kommer imorgon?

Jag är bara lite nervöst. Generellt, hur lång tid brukar det ta? Förut då jag betalat via bankgiro har det tagit ca. 3-4 dagar, men nu... nästan 7-8 dagar, gah.

Sedan undrar jag även hur lång tid själva leveransen tar. Vart ifrån skickar Applestore sina prylar? Hur snabbt har det tagit för er?

(Ps. Eftersom de snart gått 2 veckor börja jag tycka att denna dator blir omodern så längre dagarna går.. men det är väl feltänkade?)

Tack för en bra sajt annars med mycket lärorik information

  • Oregistrerad
  • 2006-05-19 14:51

hej.
jag har också precis beställt, men jag klata till det och missa infon i mailet om att man skulle betala in direkt. trodde det kom hem en "räkning". Betalade in i måndags, står fortfarande granskas på apples sida. Men står i mailet att det kan ta upp till 10 bankdagar, har inget hänt då ska man ta kontakt med applestore så det blir att vänta ;(... Känns jobbigt att betala så mycke pengar och inte veta om de kommit fram.

  • Oregistrerad
  • 2006-05-24 14:54

Nu fick jag ett mail att min dator skickasinom 24h bara för att en stund senare få ett där applestore påstår att de inte mottagit någon betalning, hmm. Ringer och förklarar för tjejen på kundservice. Hon tittar på min order och påstår att allting ser bra ut, betald och skickas inom 24h. hoppas man får någon dator!

1
Bevaka tråden