Hur kommer säljare på eBay åt sina pengar?

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Har glömt hur betalningen sker då man ropat in ett vinnande bud på amerikanska eBay. Jag har både användar-id hos eBay och länkat därifrån till mitt PayPal kontot. Min fråga är hur säljaren kommer åt sina pengar, sker det automatiskt när man bor i Sverige. Vet att jag måste kontakta säljaren och tala om hur jag betalar, typ check, kontokort, PayPal etc.

Någon som vet vad fraktkostnaderna ( från USA ) kan bli på en tröja som gissningsvis väger som 5 T-shirts.

Of-topic: OM vi förlorar budgivningen så kanske någon av er har tips om någon site som SÄLJER prylar ( typ tröjor, kepsar ) som relaterar till bandet "Red Hot Chili Peppers"

Du lär få mejl, annars kollar du på My eBay > Won > Pay Now

  • Medlem
  • Karlstad
  • 2006-04-19 09:37

Frakten varierar kraftigt. Många säljare tar ut högre frakt för att de har lägre priser. Men en gissning skulle väl vara tio bucks.

Blir till att ta fram kalkylatorn för allt som allt så får det inte kosta mer än 400 inkl. frakten som är 12 dollar. Är tjejens son som sett en tröja som han vill ha och som han får betala helt själv.

Ursprungligen av Olle@mac:

Of-topic: OM vi förlorar budgivningen så kanske någon av er har tips om någon site som SÄLJER prylar ( typ tröjor, kepsar ) som relaterar till bandet "Red Hot Chili Peppers"

http://www.allposters.com/-st/The-Red-Hot-Chili-Peppers-Posters_c11554_.htm
http://www.jiggy.com/redhotchilipeppers/
http://www.backstreetmerch.com/stores/mojo/thumb.asp?id=rhcp

  • Medlem
  • International user
  • 2006-04-19 15:58

Den kille som jag köpte min Apple 20" widescreen av begrep inte var pengarna skulle dyka upp, och sedan visste han inte hur han skulle få dom till sitt bankkonto. På tal om Paypal. Är jag blind eller kan man inte skicka Svenska kronor? När jag ska skicka pengar från England till Sverige så hittar jag inte vår valuta.

Jag kollar fraktpriset först av allt. Sedan kan det tillkomma andra mindre trevliga avgifter.

PayPal är kopplat till typ ett svenskt MasterCard eller svenskt Visa och därifrån görs transaktionen - dom drar enligt dollarkursen vad som motsvarar svenska kronor. Man kan även länka från eBay så att dom når PayPal...

1
Bevaka tråden