Tidrapporteringssystem för webben

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2006-02-20 10:29

Hej!

Jag söker ett (gratis) php/(my)sql-baserat tid/projektrapporteringssystem att köra på webben.

Någon som använder eller har tidigare erfarenhet av något?

Jag har kollat på actiTime.

/Henric

Några länkar som leder till kommersiella lösningar:

http://www.basecamphq.com/
http://www.projektplatsen.se/

Gratislösningar:
I kategorin Groupware finns ett par projektgrejer. På denna site kan du testa alla lösningar, även admingränssnittet och varannan timme installeras hela siten om. Det finns en räknare på sidan:

http://www.opensourcecms.com/

Sedan kanske du kan använda sökmotorn en sväng också? Jag är säker på att tidrapportering och projektledning har disktuerats förut.

Denna diskussione innehåller en rad inlägg som diskuterar php/mysql vs FileMaker Pro, som kan vara av intresse. http://www.99mac.se/forum/showthread.php?t=91639

Lycka till!

  • Oregistrerad
  • 2006-02-21 11:05

Artologik

Vi använder ett program som heter Arologik ProjectManager (www.artologik.net), det är riktigt bra, och det bästa för oss är att det är gratis för 5 användare och alltså ett kanonprogram för oss som bara är tre och inte vill investera massa pengar i något dyrt projekthanteringsprogram för tillfället. Vi kör all våran projekthantering och tidsrapportering i det programmet, Artologik har även ett som heter "Time" som är mer inriktat på bara tidsrapportering.

Det är helt webbaserat och fungerar även till våran utvecklare som arbetar i PC, vi sköter allt via webben, (dock så fungerar det lite sämre i Safari, men kanon i FireFox), och är hur nöjda som helst eftersom vi kommer åt allt var vi än befinner oss.

Det enda kravet som programmet ställer är väl att det måste finnas på en webbserver i 2000 eller 2003 miljö.

Vi kan via programmet köra ut avstämmningar på hur mycket tid som lagts på respektive projekt samt hur mycket tid varje medarbetare jobbat i veckan/måndad/år. Vi kör även ut fakturaunderlag i från programmet. Helt kanon!

Kolla in på www.artologik.net

1
Bevaka tråden