PPlive på MAC

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Någon som känner till något program för att streama TV? typ PPLive, PPStream, Coolstreaming, QQLive, SopCast, Feidian eller så som finns för OS X? Feidian skall finnas enligt en engelsk site jag hittade men stödjer ej Mac i dagsläget (http://tv.net9.org)

Vad är det du vill åstadkomma? Ska du bara streama video så kan du ju alltid använda VLC (videolan.org).

  • Oregistrerad
  • 2006-02-01 19:07

PPLive är ett p2pprogram som möjliggjör att man kan se på tvkanaler från hela världen, väldigt populärt för att se t.ex. fotbollmatcher som annars inte sänds på svensk tv eller som bara sänds på viasat eller liknande...

Vad jag vet finns inga svenska kanaler med bland dom utan det är mest från asien och lite strökanaler från andra länder.

P2P innebär som vanligt att du skickar data samtidigt som du tar emot med skillnaden då attdu tittar på en kanal samtidigt som du skickar samma kanal till x antal andra användare... En sorts decentraliserad streamingsystem med en enda användare som källa och x antal klienter.

Funkar helt okej enligt mitt tycke men som sagt. Man måste ha PC eftersom det enbart finns program för det där...

Feidian har jag försökt få ordning på (fick tag på en klient) men den verkar inte fungera alls. Inget händer när man klickar på filen...

//Trinodia

  • Medlem
  • International user
  • 2006-10-23 21:44

Ja!! Jag vill oxo ha!!!

Är lite sugen på att se NHL-slutspelet, här tex http://myp2p.eu/NHL.htm

Finns det ingen mac-lösning än?

1
Bevaka tråden