Mac mini på TV:n

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Oregistrerad
  • 2006-01-18 10:06

Funderar på att utöka macparken med en Mini, men min tanke är att använda den med min 42" plasam TV som skärm. Jag har DVI ingång på TV:n. TV:n är HD-READY osv. Vad kan man förvänta sig för kvalité på bilden från minin? Tänkte använda den som ett Media Center för filmer och musik samt lite surfning, kolla mail osv.

Funkar en Mini för dessa behov? Har tidigare provat att ansluta en maskin via s-video då funkar det ju att kolla film på den vägen, men i iTunes kan jag inte läsa låttitlarna.

Vad kan jag förvänta mig för kvalité ifrån en Mac Mini ansluten via DVI på tv:n? jag får shysst bild från en polares PC via DVI, men den har ett mycket bättre grafikkort än det som sitter i Mac Mini.

Någon som använder en mini på liknande vis?

tacksam för råd och tips!

Hittade en ganska snygg lösning på ett montage bakom tv:n. Vet dock inte hur det kommer att fungera. En polare har precis köpt en 32" LCD tv och en mac mini. Ska bli intressant att se hur det blir. Vad jag sett innan blir det riktigt bra. Dock har minin sina begränsningar med grafiken. Kika här på ett exempel http://www.nodrm.com/index.php?p=104 I detta fallet på en plasma

1
Bevaka tråden