Bråket kring MacWorld Expo fortsätter

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Under förra veckan meddelade IDG att MacWorld Expo flyttas ifrån New York (där man arrangerat mässa sedan 1998) tillbaka till Boston. Anledningen var troligen att man fått mycket förmånliga erbjudanden ifrån staden som vill ha del av intäkterna ifrån 70.000 besökare.

Apple svarade med att man inte längre vill delta på MacWorld Expo på östkusten om arrangemanget flyttas till Boston. Ett MacWorld Expo utan Apple och Steve Jobs blir lite "tandlöst" tycker många.

Nu svarar Charlie Greco, VD för IDG World Expo, på tal: "Apple kanske inte är välkomna till MacWorld Expo i San Francisco". Anledningen skall vara att IDG inte tycker det är schysst av Apple att nedvärdera Boston under någon annan stad i USA. Säkert en del av förhandlingarna som pågår just nu.

Värt att notera är att Adobe och Macromedia inte har varit utställare på MacWorld Expo New York dom senaste två åren - men dom finns med i San Francisco.

MacCentral hade nyheten

  • Medlem
  • Lund
  • 2002-10-21 10:05

Suck. Jävla sandlåda.

Apple får väl göra ett eget expo då, om det ska vara så jävla svårt att komma överrens.

Apple, Adobe och Macromedia kan väl göra ett eget expo så får vi se vart övriga tillverkare, utvecklare och återförsäljare vill vara med och leka.

IDG spelar ett högt spel med insatser som jag tror att dom inte har råd att förlora...

Edit: Stavfel.

[ 21 Oktober 2002, 11:22: Meddelandet ändrat av: Fredrik Dolk ]

1
Bevaka tråden