Problem med Javascript/CSS-scroller

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Alvesta
  • 2006-01-14 14:40

Hola compadres!

Jag har suttit hur länge som helst och brottats med ett problem med en webbsida jag håller på och sätter ihop. Lyckas inte lösa det, och hoppas på att någon här som har lite mer kunskap och komptens än mig skulle kunna hjälpa mig.

På min gamla webbsajt har jag en scroller gjord med javascript/css som funkar utmärkt i de flesta webbläsare (Safari, Firefox, IE, Opera). Se: http://www.pixeleye.se/

Nu har jag flyttat över exakt samma kod till en nya webbplats, men då har plötsligt problemet uppstått att texten i scrollrutan bara syns när jag tittar på sajten i Opera. i övriga webbläsare (Safari, Firefox, IE), blir det bara helt vitt i scrollrutan. Se: http://www.pixeleye.se/ny/

Jag har jämfört koden i både html-filen och stylesheet-filen säkert 100 gånger nu, men jag kan inte hitta några skillnader. Har testat allt jag kan komma på för att få texten att synas på den nya sajten. Någon här som kan se var felet ligger? Skulle uppskattas enormt med någon typ av hjälp/tips/funderingar, vad som helst.

CSS-filen ligger på: http://www.pixeleye.se/kanon.cc (gamla sajten) respektive http://www.pixeleye.se/ny/kanon.css (nya sajten)

Någon som kan se var felet ligger? All typ av hjälp skulle uppskattas enormt, håller på att bli galen av det här

  • Medlem
  • Alvesta
  • 2006-01-14 15:58

Fixat nu, fick hjälp på ett annat ställe...

1
Bevaka tråden