photonus.99mac.com

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Idag har vi premiär för en ny sida inom 99mac nätverket! photonus heter ett projekt som översätter cocoa-program ifrån engelska till svenska - ett ambitiöst åtagande som redan resulterat i flera svenska MacOS X program!

photonus är tänkt att ta vid där Ramona Shareware slutade. För er som inte vet vad Ramona Shareware var så var det några killar som översatte shareware (och en del freeware) till svenska.

Till skillnad från Ramona Shareware tar vi inte något betalt utan photonus baseras på att man hjälps åt att översätta så att antalet program blir stort.

Initiativtagare är Joel Arvidsson ifrån Malmö som personligen översatt program som WeatherPop, GZipper och CocoaMines till svenska. Ossian Borén heter hans medhjälpare som kommer ifrån Göteborg och faktiskt bara är 13 år gammal - och redan ivrig Macanvändare och programmerare!

Alla program finns för gratis nedladdning här på 99mac.com!

http://photonus.99mac.com/

[ 13 Maj 2002, 09:28: Meddelandet ändrat av: Martin Björnström ]

  • Medlem
  • Malmö
  • 2002-05-13 14:40
Citat:

quote:Skapades ursprungligen av: Martin Björnström:
Ossian Borén heter hans medhjälpare som kommer ifrån Göteborg och faktiskt bara är 13 år gammal - och redan ivrig Macanvändare och programmerare!

Visserligen är han ivrig macanvändare, men varken Ossian eller jag är programmerare. (Om man räknar bort applescript då...

)

Har varit ivrig macanvändare hela mitt liv, och kommer fortsätta te döden skiljer oss åt!

att översätta program är ungefär hur lätt som helst, man behöver bara kunna engelskan

1
Bevaka tråden