Fire-i + iChat

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Har en webb-kamera som jag använt i tidigare Mac-versioner utan problem. Försöket sätta igång den med iChat i 10.4.3 (tiger) - men får bara upp en bild som mer ser ut som ett norrsken istället för en videosändning.

Har testat det uppenbara att slita ut sladden starta om, kollat på inställningar etc etc, men hittar inget mer at "skruva på". Enligt unibrains hemsida så ska MacOSX:s "native drivers" funka.

Några tips på vad som kan tänkas gått snett?

  • Medlem
  • Alvesta
  • 2005-11-22 20:22
Ursprungligen av Maria M:

Har en webb-kamera som jag använt i tidigare Mac-versioner utan problem. Försöket sätta igång den med iChat i 10.4.3 (tiger) - men får bara upp en bild som mer ser ut som ett norrsken istället för en videosändning.

Har testat det uppenbara att slita ut sladden starta om, kollat på inställningar etc etc, men hittar inget mer at "skruva på". Enligt unibrains hemsida så ska MacOSX:s "native drivers" funka.

Några tips på vad som kan tänkas gått snett?

Vad är det för märke och modell på webbkameran?

Vet inte om detta är rätt produkt, men det verkar som om man har haft drivrutinerna från CD'n installerade och därefter uppgraderat operativsystemet, uppstår det en konflikt mellan de drivrutiner som man redan hade och de som medföljer Mac OS X 10.4

http://www.unibrain.com/support/cameras/fire-i_faq.htm

Så kanske det finns gamla drivrutiner och ta bort dem?

Det finns några flera tips på den webbsidan.

1
Bevaka tråden