Airport för multimedia???

Tråden skapades och har fått 7 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Oregistrerad
  • 2005-09-10 22:02

Man kan ju undra när Apple väljer att lägga sig i spelet om mediacenter på allvar... Trådlös överföring av bild och surroundljud är ju pinigt att de inte åstadkommit... Dags för en fet uppgradering av Airporten... Jfr:

http://www.d-link.se/?go=jN7uAYLx/oIJaWVUDLYZU93ygJVYKOhST9vhLPG3yV3oUoF3jqltbNlwaaRp7jwvEz2onGQTo48EB9buzKHgK0sVsevea4U=

eller ännu hellre

http://www.streamium.com/

  • Oregistrerad
  • 2005-10-04 22:16

Håller med föregående talare, vore ju skit smidigt att kunna streama över tex filmer till tv'n. D-link visar ju att det varken kan vara särskilt svårt eller dyrt.
D-linken fungerar väl inte till mac? :rolleyes:

Ursprungligen av kaospassageraren:

Man kan ju undra när Apple väljer att lägga sig i spelet om mediacenter på allvar...

Om en inte alltför avlägsen framtid om man får tro AppleInsiders källor:

Sources have also recently reported sightings of a new Apple wireless device, which is similar to Apple's AirPort Express wireless base station, but also includes a video out option.

Ursprungligen av kaospassageraren:

Trådlös överföring av bild och surroundljud är ju pinigt att de inte åstadkommit... Dags för en fet uppgradering av Airporten...

Apple var inte först med mp3-spelare, men när den väl kom var den rätt hyfsat, eller hur? När de väl gör en sådan produkt så ska den vara riktigt bra, ungefär som AirPort Express när den kom.

  • Medlem
  • Göteborg
  • 2005-10-26 17:43

Något nytt om Airport med videoport?

Längtar efter en bra produkt som kan streama video utan flimmer och lagg!

Ursprungligen av obo:

Något nytt om Airport med videoport?

Apple Insider uppdaterade senare artikeln som jag länkade ovan med följande:

Update: The aforementioned AirPort Express-like product may be an add-on module for the video iPod that will let users play videos on an external display. It's unclear when such a device would debut.

Så de backade alltså från det är med AirPort Express med video. Med andra ord verkar det fortfarande vara mer en önskedröm än en snart kommande produkt från Apple. Tyvärr.

Därmed inte sagt att det aldrig kommer, det känns ju som den naturliga utvecklingen.

Äger själv en D-Link Medialouge. Fungerar men mycket barndomsfel, känns som den släpptes för snabbt för att vara ärlig. Iaf, den, som många andra liknande produkter, lirar inte helt klockrent med Mac så jag är dock tvungen att ha en (usch!) Win-dator till alla filmer. Vore ju trevligt med en ny Airport eller ngt liknande från Apple.

  • Medlem
  • Göteborg
  • 2005-10-26 23:18

Mitt behov är att visa iPhoto-bildspel och lite filmer trådlöst till tvn. Finns det någon lämplig pryl? Funderar på en vanlig radiovågsändare för audio/video, men det blir väl brusig bild?

Något nytt om detta?

Vad ska man köpa idag om man inte ids vänta på en Apple-lösning?

Edit: Tittat lite på D-Link DSM-320, som länkas till ovan. Den verkar ju mycket trevlig, men måste man ha en Windows-maskin för att det ska fungera? Det borde väl bara vara att ställa upp den, så funkar det... Eller?

Senast redigerat 2006-01-26 00:15
1
Bevaka tråden