Behöver råd om MS-mus

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag har slarvat bort mina gamla mus och skall därför köpa en ny. Jag har alltid tyckt att Microsofts möss är utmärkta passar min hand utmärkt. Jag har som krav att den skall ha USB-anslutning (alltså ej trådlös) samt ha programmerbara sidoknappar, med drivrutiner som funkar till Mac.

Av de modeller jag hittar så verkar dessa ligga närmast:

http://inwarehouse.se/productDetail.aspx?Id=e926459&ReferId=5
http://inwarehouse.se/productDetail.aspx?Id=e373051&ReferId=5

På Microsofts hemsida finns också en annan modell som kanske skulle funka

http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr

Är det någon som har personlig erfarenhet av dessa och kan ge råd så vore jag mycket tacksam. (jag är också tacksam att slippa råd som går ut på att köpa annat fabrikat eller trådlöst)

  • Medlem
  • Kungälv
  • 2005-08-26 18:11

Köp comfort-musen. Den är nyast, har tilt-hjul och är billigast.

Jag har en något äldre MS-mus som jag är helnöjd med. Jag har faktiskt ett antal olika MS-möss. Både trådlösa och såna med sladd. MS programvara fungerar utmärkt bra med Mac OS X.

Ja den ser fin ut. Vad jag inte kan se på bilderna är om den har en knapp på vardera sidan (dvs knapp 3 och 4), men det måste ju nästan vara så väl?

  • Oregistrerad
  • 2005-08-26 18:28
Ursprungligen av Richard Rönnbäck:

Ja den ser fin ut. Vad jag inte kan se på bilderna är om den har en knapp på vardera sidan (dvs knapp 3 och 4), men det måste ju nästan vara så väl?

nog borde det vara så, eftersom musen ska funka för såväl höger som vänster hand.
står dessutom i infon att det är 4 knappar, och det brukar väl exkludera scrollhjulsklick, så det känns troligt att musen är symmetriskt uppbyggd

  • Medlem
  • Järfälla
  • 2005-08-26 19:30

Jag har en Intellimouse Explorer 4 (sista länken) till min PC. Den bästa musen jag har haft faktiskt... Tilthjul, två sidoknappar, och den ligger skönt i handen. Sen gillar jag att hjulet inte hackar, utan är lite trögt istället.
Har dock inte provat den med OsX

1
Bevaka tråden