iPod med Bluetooth på gång

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Bogdan Nedelcou arbetar med bilelektronik för Motorola - i en intervju med Radio France råkade han nämna att iPod snart har Bluetoothstöd

Tack vare trådlös överföring via Bluetooth skulle det vara möjligt att spela musiken på en ny generation bilstereoapparater eller via en kommande "docka". Lösningen skulle även göra det möjligt att koppla mobiltelefoner för att använda bilens ljudsystem som handsfree-lösning.

Bluetoothstöd låter inte alls omöjligt och skulle öppna för en ny generation tillbehör för trådlös uppspelning även på hemmastereon. Kanske är detta ett bra alternativ till iTrip som förbjöds i Sverige pga otillåten sändning på FM-bandet.

Skrivet av: Martin Björnström

Läs mer:
http://www.99mac.se/?id=884

  • Oregistrerad
  • 2005-08-21 17:18

Det vore ju inte helt fel

Visst sökte Apple bluetooth-folk för 1/2-1 år sedan? Verkar vara dags att de anställningarna ger resultat...

  • Oregistrerad
  • 2005-08-22 11:37

Kanske i en ny flashbaserad mini?

Apple har tecknat kontrakt med koreanska elektroniktillverkaren Samsung om 40 procent av företagets produktion av flashminnen enligt tidningen Ny Teknik.

http://www.nyteknik.se/art/41577

Presenteras under Apple Expo i Paris nästa månad?! Med Bluetooth då kanske?

  • Oregistrerad
  • 2005-08-22 15:02

bara jag som inte vill ha en ipod med bluetooth? Hur många kommer egentligen använda det? Hade varit bättre med wlan så man hade kunnat surfa på sin ipod och varför inte ladda ner lagliga låtar från Itunes music store. Men nåt sånt lär ju inte dyka upp inom den närmsta tiden men detta är iaf ett steg i rätt riktning så att säga. GO APPLE !!!

1
Bevaka tråden