Datorväska till PowerBook 12'?

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Oregistrerad
  • 2005-08-14 21:19

Hej jag ska om några veckor införskaffa en Powerbook 12" och behöver då en datorväska/skolväska att ha den i. Har inte hittat många väskor som inte ser ut som datorväskor. Den enda jag hittat är denna .
Nån som har den eller vet hur den är? Det står på sidan att det är för 15" men har uppfattat det som att en 12" passar också på andra sidor Har iaf skickat ett mail till macoteket för svar.

Om denna väska inte funkar har ni några andra förslag? Enda kravet är att den ska vara en axelremsväska och någerlunda alldaglig och inte "datorväskelik" om ni förstår. Tips på skins skulle också uppskattas.

Mvh Macke

Titta i den här tråden.
http://www.99mac.se/forum/showthread.php?t=11204&highlight=skin

Det finns flera trådar om väskor...sök.

HerrOber wieviel möchten Sie zahlen, bitte?

Jag hade samma problem, det slutade med att jag köpte Tucanos WorkOut väska. Den fungerar som väska och som en folder till powerbooken. Jag slänger ner den i en större väska, en fake Von Dutch, som inte ser ut som en datorväska. Voíla, dator i väska. inga problem.

  • Oregistrerad
  • 2005-08-15 11:02

har redan kollat andra trådar men har inte hittat något. Får nog bli ett skin och lägga den i en vanlig väska då.

Hej, har själv använt en Brenthaven Fusion 12 väska specialgjord för PB 12¨i 6 månader. Är skitnöjd. Har skyddad plats för datorn, två fack för tillbehör såsom kablage och iSight kamera, extra batteri mm. Får även plats med en A4 mapp med papper (de gånger jag måste ha med dem :-). Jag köpte den på Apple store. Sök på brenthaven och klicka dig fram till Brenthaven Fusion 12.

Om du är ute efter en "rygga" kan jag rekommendera den som heter "S.I.G Skatepack" från Analog http://www.analogclothing.com/
Grym väska! Anpassad för Apples datorer och iPod (inbyggd hörlurssladd och iPodfodral). Står emot regn och rusk också. I den får du plats med allt du behöver bära med dig. Vet ej om den kommit ut i butik i Svea rike än dock. Jag fick ett förhandsex från Streetlab i Malmö http://streetlab.nu/

Krystat inlägg ett år senare, men jag har nu sålt min PB12 och har en Brenthaven fusion 12" väska till Salu om någon är intresserad. Bästa väskan jag haft, har precis köpt en lika dan men för plats för min nya 15,4" MBP.
/Fredrik

1
Bevaka tråden