steflund is in da house! =)

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej alla kära mac-användare.

Jag heter Stefan och har fram tills nu hunnit avverka 5 år på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm studerandes till gitarrlärare och nu påbyggnadsstudier, vilka jag nu ska ha uppskov från för att studera i Spanien ett år.

Har iom mina studier och skivinspelningar pysslat med Mac i 5-6 år nu, haft egen Mac G4 (400Mhz, vicket ös va?) i två år. Nu idag har jag beställt en PowerBook G4 samt Logic Pro 7 *gnuggar händerna*, så jag tänkte börja aktivera mig själv i mac-världen lite mer.

Så... skål på er alla mac-tokar... låt estetik och kvalitet alltid förenas med en tugga på äpplet. *höjer det osynliga glaset*

P.S. Jag är f.ö. moderator i det väldigt intressanta forumet http://www.klassiskgitarr.com ... där diskuterar vi det vackraste av instrument: den klassiska gitarren!
D.S.

  • Medlem
  • Öland
  • 2005-08-03 09:12

Tjenare killen!

Sitter här och själv väntar på att någon gång i framtiden söka musikhögskolan i sthlm, men det får vänta ett par så man hinner mogna ytterligare (det blir då komposition)...

Äger en underbar PB 12" 1.33 och har aldrig ångrat det köpet..

Välkommen hit!

//Filip

Vad kul, om du söker nästa år så kanske du kommer in till nästa höst... då kommer jag tillbaka från min spanien-vistelse. Vad tänkte du söka för utbildning?

Själv köpte jag en PB15" 1,5. Misstänker att jag kommer att vara nöjd... den är drygt 3 gånger så fräsig som min nuvarande burk.

1
Bevaka tråden