Äntligen har jag förstått innebörden av smidighet

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej hej alla nya mac-kollegor!

Jag heter Johan och är en snart klar högskloestuderande som efter mina tre första datorer (PC) nu insett att datorlivet ska bli lite smidigare för att jag ska orka med. Alla de uppdateringar man hela tiden måste göra, plus den där misstanken man alltid har om att man nog ändå är övervakad av nån allseende Mr. Gates någonstans, gör att detta byte var välkommet. Att det dessutom var ett studentlån gör inte saken sämre för som student idag är inte ekonomin någonting att skryta med. Jag har precis börjat laborera med allt vad min nya mac kan, lagt in office som verkar funka, det är ju ändå rätt smidigt jämfört med mycket annat microsoft.

Har lite svårt att lära mig alla enklare kommandon; till exempel att kopiera en fil genom att markera den och sedan trycka äpple plus c, När jag sedan trycker äpple plus v i den mappen som jag vill lägga filen kopieras HELA min hem-mapp. Inte för att det är ett stort problem men jag det är sådana knep jag vill använda detta forumet till, kanske kan man få en bra diskussion då och då dessutom.

Nåja, det var väl lite funderingar kring lite av varje.
Lev väl!

Välkommen till mac-världen.

Om det är din hem-mapp som klistras in så är det den mappen du haft markerad när du tryckte Kommando C. Svårare är det inte.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2005-04-28 15:47

Det är oftast smidigare att kopiera saker genom att hålla inne alt när man drar dem.

1
Bevaka tråden