Kan man styra Eyehome från datorn?

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Nån som känner till program för att kunna styra EyeHome från datorn? Gränssnittet på TV:n är ju tydligen webbaserat, så det borde vara möjligt att göra så att man kan styra det från en browser. Som det är nu så avvisar EH anslutningsförsök via ip-adressen.

  • Oregistrerad
  • 2005-04-07 11:21

eh... du kan INTE ansluta TILL eyehomen, den saknar ju all hård/mjukvara för inkommande anrop, du kan därimot ansluta FRÅN den. och nej, det är inte ett web-baserat interface, det sitter i firmwaren på boxen, därimot så går signalerna via port 80, dvs web. detta är för att strömma media FRÅN datorn TILL eyehomen, men bara för att den använder 80 så betyder de inte att det är web-browser..

varför vill du nödvändigtvis styra din eyehome från datorn? du sitter väl ändå i soffan o tittar tv när du använder den?!
en eventuell lösning vore o greppa en ir-sändare/mottagare med nåt special-program som emulerar fjärrkontrollen (tänker palm-dator med omni-remote exempelvis fast för mac)

Har ju skaffat Eyehome för att i första hand kunna spela musik från iTunes på min "vanliga" stereo, men med "krediten" att kunna surfa och se på film oxå. annars skulle jag lika gärna skaffat en AirTunes istället.

  • Oregistrerad
  • 2005-04-07 15:22

...eller en rca-kabel? en sån y-kabel kostar typ 100 spänn för 10 meter, avsevärt mycke billigare än en eyehome..

1
Bevaka tråden