Fungerande Mini, pc och cinema DVI koppling

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej,

Nu har (äntligen) Minin anlänt och det börjar bli dags att koppla ihop allt. Jag har sedan tidigare en pc med microsoft-mus, keyboard och en mycket trevlig 20" Cinema Display (DVI).

Min fråga är därför om någon har tips på en fungerande KVM-switch som passar till både Minin och pcn med DVI-kontakt för Cinema Displayen (1650x1080)?

AppleStore har ju en Belkin KVM-switcher bland sina tillbehör men jag har läst en mängd negativa inlägg på flera forum där bl.a inte dvi-kontakten från en Cinema Display får plats(?) och kvaliten på bilden varit varierad.

Emine KVM Switch verkar rätt trevlig som dock går på ca 2000 kr med kablar.
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=123679

Sen såg jag att Clas Ohlson hade en switch med DVI för 795 kr men där finns ingen spec på upplösning och Mac-kompabilitet.

Någon som kör ett fungerande mac mini + pc-system just nu till hyfsat pris?

Tack på förhand!

Clas Ohlson har öppet köp. Testa.

Jag har en pc och en mac mini som delar på skärm, tangentbord och mus. Skärmen har två ingångar så där behöver jag bara trycka på en knapp för att byta mellan minin och pcn.
Tangentbord och mus delar jag med hjälp av synergy: http://synergy2.sourceforge.net/
Jag har också kopplat ihop datorerna med en firewire-kabel för att kunna använda fildelning i hög hastighet. Både WinXP och OSX har inbyggt stöd för firewirenätverk.
Ljudkabeln byter jag manuellt mellan datorerna.

1
Bevaka tråden