MacLins årsmöte 2005

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2005-03-11 13:13

Linköpings Macintoshanvändarföring, MacLin håller årsmöte onsdagen den 23 mars, kl 18.30. Mötet hålls inte i föreningslokalen, utan hemma hos en av medlemmarna. För mer information om plats, se www.maclin.se.

Vanliga mötesträffar hålls onsdagar, jämna veckor, kl 18.30. Aktuell information om föreningen finns alltid på www.maclin.se. Där finns information om programpunkter med mera.

MacLin bildades år 1989, och är en ideell användarförening, öppen för alla, nybörjare såväl som avancerade, med intresse av Macintosh-datorer och Mac OS. Verksamheten består till stor del i kunskapsutbyte, varav en betydande del i form av undervisning av nybörjare, särskilt pensionärer. Speciella kurser anordnas efter behov. I klubblokalen i Linköping finns datorer, bredbandsuppkoppling och litteratur, samt möjlighet att få experthjälp med såväl program som med att rota i datorernas innandöme.

Varför inriktar ni er så mycket på pensionärer

  • Medlem
  • Malmö
  • 2005-03-21 14:01
Ursprungligen av Staffy Star:

Varför inriktar ni er så mycket på pensionärer

Det är väl alldeles utmärkt att någon riktar sig till dem. Och vad jag har hört så finns det många pensionärer som är intresserade av att lära sig att använda dator. Och vilken plattform skulle passa bättre för en nybörjarpensionär än just mac?

De yrkesaktiva 30 åringarna har väl tillräckligt många forum och kontaktytor som det är.

/ Terhi

Låt mig gissa: För att någon aktiv medlem är speciellt intresserad av det?

1
Bevaka tråden