Addon till world of warcraft

Tråden skapades och har fått 7 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej,
jag skulle vilja hitta en cosmos (eller motsvarande) variant till mac där man kan lägga till fler menyer mm. Någon som känner till om detta finns för Mac?

Du hittar Cosmos webbplats på http://www.cosmosui.org/cosmos/. Om servern är svår att ansluta till så hittar du speglingar av filerna på adressen http://www.wowwiki.com/Cosmos_Mirrors.

Cosmos funkar både på Mac och Windows utan modifieringar. Alla tillägg jag sett har varit plattformsoberoendem, men det är möjligt att det finns undantag.

Flyttar tråden till spelforumet...

Jag får inte det att funka, det står att alla addons är disabled. Jag vet inte om det är något som blizzard gör, eller om jag gör något fel när jag lägger till addonsen. Mig veterligen handlar detta om xml filer och att det bara är att lägga till filerna i intefacemappen, så ska det fungera.

Detta är ju inte några "fusk" features, det handlar bara om att effektivisera grännsnittet på spelet. Jag som spelar Mage har aningen för få knappar i min menybar vilket gör att jag inte kan använda mina spells effektivt.

Någon som har provat, men inte heller får detta att fungera?

  • Medlem
  • Slussfors
  • 2005-02-24 08:44

CTMod fungerar för mig: http://wow.warcraftstrategy.com/ctmod/

Testa den och se om du får det att fungera.

Cosmos är bloated. Jag kör själv med Nurfed's GUI (www.nurfed.com). Minimalt och tar inte lika mycket "stress" på datorn (vissa GUI tar med fps än andra har jag märkt).

Kör cosmos jag, kan hålla med om att den är bloatad, kan kanske lite för mycke.

Sen kör jag LootLink för att få info om prylarna, och auctioneer som ger mig auktionspriser på alla prylar. Bra att ha när man hittar någe så kan man se vad AH betalar för den.

Gatherer håller reda på alla herbs jag hittat, så man kan gå tillbaka till gamla platser för att hämta mer.

Kolla att du har ratt version nedladdad. Vid varje patch sa lagger Blizzard in ett speciellt nummer som maste aterfinnas i XML-filen. Det slapptes nyligen ën ny patch sa med lite otur har du en version av Cosmos som maste uppdateras.

  • Medlem
  • 2005-02-24 21:01
Ursprungligen av MagnusB:

Kolla att du har ratt version nedladdad. Vid varje patch sa lagger Blizzard in ett speciellt nummer som maste aterfinnas i XML-filen. Det slapptes nyligen ën ny patch sa med lite otur har du en version av Cosmos som maste uppdateras.

Se även till att du använder europeiska versionen av cosmos (om du kör på sådana servrar), det finns olika beroende på server. USA, europa etc.

1
Bevaka tråden