Allvarlig bugg i Motorola A925

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej

Det finns en bugg i Motorola A925 som gör att om man åker till ett annat land så kan telefonen få för sig att byta språk och radera allt som finns på den (inklusive alla språk utom det som den bytte till). Detta är känt av tillverkaren och tydligen så ska en uppgradering av mjukvaran finnas.

Själv så blev jag varse buggen den hårda vägen, och fick stå i Jacksonville utan kalender och tefefonbok. Allt var borta. Inte så kul att inte veta vart man skulle och vad nummert/adressen dit var. Nu börjar det mödosamma arbetet med att lägga in alla adresser igen.

Hur man kan släppa ut produkter med så allvarliga fel i sig är helt otroligt. Uppenbarligen så kan dom inte ha räknat med att folk ska använda den till seriösa saker. Så rädda dig själv och åk inte utomlands med den telefonen. Det var en välkänd bugg hos tre så tydligen är jag inte ensam.

mvh
/Martin

Tackar.

Hur var det med uppdateringen?
Finns den? Hur? Var?

/ kalle.

  • Medlem
  • Härnösand
  • 2005-12-18 20:25

man måste lämna in den i en butik som får flasha eller så flashar men själv. dock försvinner garantin då. Om du vill flasha själv kan du gå in på www.mobilforumet.se som handlar om sådanna saker.

1
Bevaka tråden