Batteri i Airport basstation

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag har lite problem med att få en Airport basstation (den grå) att fungera. Efter en massa strul fick jag till slut igång den, men när strömmen gick fungerade det inte att få igån den igen. När jag försöker få igång den igen efter nollställning hittar datorn basstationen. När jag sedan ska ställa in den i administrationsverktyget så försvinner basstationen och jagt måste nollställa den igen för att kunna hitta den.

Kan det vara så att det sitter ett batteri innuti som håller ordning på inställningarna och att det har tagit slut?

Nej inget batteri. Du vet väl att du måste kanske använda korsad Ethernetkabel för att få till instälnningarna igen.
Har en likadan.

Jag har försökt med en hub. Och det ska ju gå. Efter en hel del trasser lyckades jag en gång, men när strömmen gick så var den borta. Sen har jag inte lyckats nå den. Vad kan det annars bero på? Jag har följt instruktionerna om hur den nollställs som finns på Apples sida men det fungerar inte som det ska. Nollställningne med ett gem fungerar och mittenlampan lyser rött. Ingen av de andra lamporna lyser, men jag har för mig att den högra lös grönt den gången jag fick det att fungera. Kan det vara så att den högra ska lysa grönt direkt efter att den har nollställts eller ska den lysa först senare?

  • Oregistrerad
  • 2005-02-07 23:19

Det är inte så att den håller på att lägga av? Jag lagade min gamla grå Airportstation via tips om den här sidan http://www.seanadams.com/deadairport/ här på forumet.

1
Bevaka tråden