Ny (fd PC-vän) Mac-användare

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej! Peter, 38 år, utanför Malmö. (Hoppas detta hamnar rätt under presentationer).
Före detta PC, men har en PowerBook G4 sen ett år. Har haft en hel del problem men så var det med PC också, så jag har accepterat situationen. (Exempel: började med två trasiga minnen, krascher och datorn skickad till Holland. Måste "reparera skivbehörigheter" nästan varje gång jag ska få mac'en att hitta kameran - olympus Z2040 - och så hänger IPhoto sig... HP-Multimaskin fungerar ibland som printer men aldrig som scanner. mm) Men, som sagt, accepterat till jag orkar reda ut anledningarna.

Jag gör mycket research inom arbetet och letar nu efter något bra program att göra en "enkel databas" med några tusen bilder med vidhängande kort info. (2-25 bilder per post och ev. sökord). Har någon tips...?

Allt för nu. Ha dé, Vagabond

  • Medlem
  • White Beach, Puerto Galera
  • 2005-01-17 16:06

Tråkigt med dina problem. Det verkar vara så att har man fått problem med sin dator så dyker det upp nya hela tiden, så kallade måndagsex. Köpte själv en PB 15" och hängde i 1 gigg extra minne och har aldrig haft problem. Hoppas att det löser sig för dig. På den gamla OS 9-tiden hade jag ett bild-databas program som heter Fotostation. Det var det bästa då tycker jag. Jag har inte kollat så noga men jag tor att det nyligen har blivit uppdaterat för OS X.

1
Bevaka tråden