Få V800 att funka med iSync

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Oregistrerad
  • 2005-01-07 20:32

...hoppas detta inte är gamla nyheter, men jag tänkte iaf tala om hur man gör eftersom inte iSync oficiellt stödjer v800 än, något jag hoppas ändras snart...!

Först vill jag varna för att det script som används simulerar en v800 genom att använda profilen för k700, så försöker man använda båda telefonerna kanske det inte funkar

Börja med att surfa till
http://www.macosxhints.com/article.php?story=20041118143359172

...följ instruktionerna så har iSync plötsligt stöd för V800

Nu, om det skulle vara så att ni vill att en bild av v800 visas i iSync istället för en på k700 ska ni ladda ner denna bild http://www.ljussken.se/v800.tiff

öppna nu System/Bibliotek/SyncServices där ni hittar BTConduit.bundle
högerklicka på denna och välj visa paketets innehåll"
När ni har öppnat paketet, gå till Contents/Resources där ni byter ut den existerande v800.tiff (vilken bara är en kopia av k700.tiff, se innehållet av skriptet för detaljer), med v800.tiff som ni tidigare laddade ner från http://www.ljussken.se/v800.tiff
Sedan är det bara att starta iSync så borde allt fungera!

...telefonen måste kanske paras ihop med datorn först, och dyker den inte upp när ni startar iSync så välj bara enheter>Lägg till en enhet

Hoppas detta lilla tips hjälper nån

  • Medlem
  • Gävle
  • 2005-01-07 21:34

Jag har också en V800, men jag gjorde på ett lite annorlunda sätt för att få iSync att fungera:

http://216.58.174.153/salling/forums/viewtopic.php?p=6246&sid=a31ae47eec486e1c9c46382f65657fee#6246

Funkar klockrent, inga problem. Dock visas fel bild i själva iSync, men det känns mindre relevant.

Senast redigerat 2005-01-07 21:49
  • Oregistrerad
  • 2005-01-07 21:53
Ursprungligen av tjogin:

Jag har också en V800, men jag gjorde på ett helt annat sätt för att få iSync att fungera:

http://216.58.174.153/salling/forums/viewtopic.php?p=6246&sid=a31ae47eec486e1c9c46382f65657fee#6246

Funkar klockrent, inga problem. Dock visas fel bild i själva iSync, men det känns mindre relevant.

det verkar vara ungefär samma lösning, bara att den jag använde ligger i ett applescript så att man inte behöver skriva in kommandona själv... plus att man med din lösning verkar slippa den eventuella konflikten mellan v800 och k700....
du skulle kanske kunna prova att lägga till min bild på en v800 ( http://www.ljussken.se/v800.tiff ) så som jag beskrivit ovan och se om den dyker upp i iSync! annars borde det räcka med ett par rader extra kod för att få det att funka ...berätta gärna om det fungerar!

  • Medlem
  • Gävle
  • 2005-01-07 21:56
Ursprungligen av Hellmanen:

det verkar vara ungefär samma lösning, bara att den jag använde ligger i ett applescript så att man inte behöver skriva in kommandona själv...

Japp, delvis.

Ursprungligen av Hellmanen:

plus att man med din lösning verkar slippa den eventuella konflikten mellan v800 och k700....

Det är möjligt, jag har inte märkt av några problem iaf.

Ursprungligen av Hellmanen:

du skulle kanske kunna prova att lägga till min bild på en v800 ( http://www.ljussken.se/v800.tiff )så som jag beskrivit ovan och se om inte den dyker upp i iSync! ...berätta gärna om det fungerar!

Testade det, den visar tyvärr dock unknown.tiff ändå (fast jag har inte startat om datorn eller så, men det borde ju inte behövas).

  • Oregistrerad
  • 2005-01-07 22:10
Ursprungligen av tjogin:

Testade det, den visar tyvärr dock unknown.tiff ändå (fast jag har inte startat om datorn eller så, men det borde ju inte behövas).

häpp, synd... kanske någon där ute som vet vilken kod som behöver läggas till i Tjogins lösning, det kan ju inte vara så svårt för den som orkar...!?

1
Bevaka tråden