Har länge velat mellan en 12" iBook och en 12" Powerbook, men nu känns det som om det kommer bli lillebror som införskaffas. Den kommer oavsett modell att fungera som en klar andradator iom att den stationära är en Dual 2.0 med 2,5 GB minne och mellanskillnaden som sparas in i teknikkassan kan läggas på annat som känns mer prioriterat. Den kommer huvudsakligen att användas till enklare arbetsuppgifter.

Den första följdfrågan är ifall man ska vänta till i januari för att se ifall de släpper nåt nytt bärbart eller om man ska köpa på en gång. Det känns inte som att det finns så mycket som talar för att det kommer nåt nytt på iBook-fronten med tanke på att de uppdaterades så pass nyligen. Och även om det kommer upphottade PB:s så lär de ligga lägre prestandamässigt lägre jämfört med den stationära och ligga på ungefär samma prisnivå som de 12" PB som finns i dag. Är det någon som tror att det kommer nya iBookar eller att det händer nåt med dem prismässigt som gör det värt att vänta till i januari?

Fråga två: är det troligt att Apple kommer med någon kampanj inom kort? Typ: "köp en dator och få en iPod" som de körde tidigare under hösten. Vet inte om de har någon jultradition att köra någon kampanj innan jul?

Fråga tre: hur lång tid lär det ta att få den levererad om man beställer nu någon gång - på ett Ungefär? Tänkte trycka in Bluetooth och den 80 GB hårddisk. På Applestor anger de att den ska skickas på 3 dagar - fast det är väl som jag förstått det en uppgift värd att salta rätt kraftigt.