iTunes Music Store lanseras i Kanada

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Apples enormt populära musiktjänst expanderar nu till ännu ett nytt land. Denna gången är det dags för Kanada att få möjligheten att kunna ladda ner laglig musik för en human summa.
Kanadensarna kan förvänta sig att kunna köpa laglig musik på iTunes Music Store inom de närmaste dagarna.
Nerladdningstjänster av laglig musik är relativt redan ett stort fenomen i Kanada, inte mindre än tre stora tjänster finns tillgängliga. Detta kommer innebära hård konkurrens för både Apple och de redan etablerade tjänsterna sinsemellan. I dagsläget kan man köpa laglig musik ifrån den tidigare olagliga tjänster Napster, Archambault.ca som erbjuder mycket fransk musik. Den tredje, äldsta och största tjänsten är Puretracks.com som lanserades redan förra året.

Priset per låt för de redan etablerade tjänsterna ligger runt en dollar. Apple säger att även de ska hålla sig inom de ramarna.

Det kan tyckas lite märkligt att iTunes Music Store släpps relativt sent i Kanada jämnfört med de andra länderna. För Steve Jobs sa att Kanada skulle få tillgång till tjänsten samtidigt som Europa-länderna fick det, men så blev det tydligen inte.

Nu när iTunes Music Store har lanserats i Kanada, när blir det Sveriges tur?
Skrivet av: Filip Nyman

Läs mer:
http://www.99mac.se/vbindex.php?id=794

Senast redigerat 2004-11-26 20:22

Håll er till vad nyheten handlar om inte andra saker, Tack!

jag _vill_ ha iTunes i Sverige. Såg att finnarna fått det nu, men jag var lika välkommen hos dem som iTunes Store i USA. Det vill säga - inte alls.

mvh/ jonas björk

  • Medlem
  • 2004-11-27 02:07

Just nu kommer man inte alls in på ITMS. enda sättet är att skriva i sökfönstret och använda bläddra.. det gör det hela svårnavigerat.. om nån har något workaound så säg till…

  • Medlem
  • Oslo
  • 2004-11-28 17:22
Ursprungligen av nixon:

Just nu kommer man inte alls in på ITMS. enda sättet är att skriva i sökfönstret och använda bläddra.. det gör det hela svårnavigerat.. om nån har något workaound så säg till…

Artistfinder har lösningen här.

1
Bevaka tråden