Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Historien om en en grabb

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Trollhättan
  • 2004-11-25 19:18

Hej,

Året var nittonhundrasjuttiotre, en förvirrad grabb gjorde entré på denna gudabenådade planet. Nyfiken som han var av naturen började han trevande upptäcka världen. Från början krypande, men redan vid ett års ålder hade han tröttnat på det underifrån sedda perspektivet och reste sig på två ben.
Jakten på nya äventyr drev honom framåt, prylar blev hans religion. Dagen då datorn gjorde intrång i hans liv blev ett klimax. Avundsjukt stirrade han på kompisens VIC-20.
Prylmanin grep tag i den stackars pojken, dräglande och finnig hängde han utanför den lokale dator prånglaren, för där i ett fönster stod en C-64 och skrek ”köp mej” till honom.
Sedan avverkades datorerna i en rasande fart, Atari 520ST, 286, 386, 486, flera olika Pentium, AMD och troligt vis även en 486 av Cyrix typ.
Men trots detta var det som om något fattades honom, vad kunde det vara?
Han irrade sig plötsligt en dag in i skolans Mac sal, som i ett rus utforskades nu detta nya förlovade land av datorer. Plötsligt insåg han att hanns sökande var över.
Här står han nu i dag, väntandes på att CSN och Jultomten ska ge honom kapital nog att köpa en iBook, så att han kan slänga sin sur PC för gott.

Mikael Ason

  • Medlem
  • Sundsvall
  • 2004-11-25 21:08

Välkommen. Hoppas att jultomten kommer med ett tjockt kuvär till dig.

1
Bevaka tråden