Apple retail inför 2005

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Enligt Thinksecret

Apple retail inför 2005

Apple planerar att öppna 40 st nya retail stores nästa år 2005, enligt källor ska Kanada få sina första retail stores. Toronto och en för tillfället okänd plats i Quebec kommer bli dom första Kanadensiska städer att få en Apple Retail Store, men troligt är det att Montreal är platsen för Quebec store:en, ledande Apple återförsäljaren B.Mac har nyss stängt ner sina två affärer i staden.

Sedan rapporteras det om att Apple Retail Store anställda ska få nya skjortor på nyårsdagen 2005 och att ett radiokommunikation system mellan personalen för att förbättra servicen, man har redan testat detta på två Apple Retail Store, men tillslut ska alla butiker ha detta system, radion är buren kring specialistens nacke och är röstaktiverad och man kan kontakta vilken specialist genom att uppge namnet. Systemet sammanfattar oxå chefer samt övrig personal som finns längre bak i butiken.

Senast redigerat 2004-11-08 12:48

Vilken utveckling - jag hoppas verkligen att uppgången håller i sig för det börjar bli dyrt med alla butiker har jag en känsla av. Kostnaderna finns ju oavsett hur mycket eller lite man säljer.

1
Bevaka tråden