Bildreportage: Oscar Bjers inviger MacSupport AppleCenter i Malmö

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Oscar Bjers invigde MacSupport AppleCenter i Malmö igår kväll med en rejäl invigningsfest.

99mac skrev i förrgår att MacSupports nya butik i centrala Malmö blivit färdig för invigning och igår kväll samlades cirka 150 personer till invigningsfest.

Apples Nordiska VD Oscar Bjers och kollegan Jonas Gustafsson fanns på plats liksom MacSupports VD Håkan Wallén och försäljningschef Lars-Åke Björk som flygit ner ifrån huvudkontoret i Stockholm. Efter en kort presentation klev Oscar upp på den tillfälliga scenen bestående av tre lastpallar och hälsade alla välkomna. Han berättade om vilken succésatsning dom nya AppleCenter-butikerna varit och förutspådde en liknande utveckling för MacSupport eftersom butiken ligger så centralt med stora skyltfönster, faktiskt den bäst placerade butiken i landet enligt Oscar.

Därefter var det dags att klippa invigningsbandet och förklara butiken öppnad.

MacSupport bjöd på en rejäl festbuffé som smakade mycket gott, första gången jag varit på premiärfest där buffén faktiskt räckte hela kvällen - bra betyg ifrån oss som minglade!

Cirka 150 personer trängdes i butiken och säljkontoret. Mitt i vimlet hittade vi Mats Billgren som tagit emot presenter, blommor och ett par flaskor champagne. Han var väldigt glad över tillströmningen av gratulanter och var peppad över att äntligen få sätta igång butiken efter allt planerande.

Lars-Åke Björk tyckte att butikssatsningen var väldigt spännande och dom närmaste månadernas utveckling kan avgöra om fler butiker kommer öppnas av MacSupport-gruppen även om han inte ville lova något konkret.

Jonas Gustafsson hade med sig sin officiella Apple Employee Badge runt nacken som imponerade stort på oss macnördar. Han berättade att orderingången på iPod är fenomenal i Sverige just nu och att stora leveranser är på väg (se separat nyhet) av alla nuvarande modeller inklusive iPod Photo och iPod U2.

På nedersta bilden hittar vi kollegorna Peter Esse och Patric Malm ifrån grannkanalen MacNytt tillsammans med Oscar Bjers. MacWorld fanns inte på plats redaktionellt men skickade nya marknadsansvariga Kjell Andersson som nyligen lämnat Kodak för en plats hos IDG.

- Om du är intresserad av hur butiken ser ut när den inte är fullpackad med gäster rekommenderar vi en titt i 99mac Plusforum eller kanske ett besök till Malmö?

I festvimlet för 99mac
/Martin

  • Medlem
  • International user
  • 2004-11-05 12:32

Kul med ytterligare en butik i Malmö. Ser fräsch ut. Kommer på besök med några kollegor som behöver omvändas. Nästa Skånetripp 25/11. Ses då..............iTomas

  • Medlem
  • 2004-11-05 13:39

Klart att Buffen räckte ....det är skåningar där snålas det aldrig på borden !!

Skall absolut besöka denna butik när Malmö gästas

  • Medlem
  • Malmö
  • 2004-11-05 16:57
Ursprungligen av maco:

Klart att Buffen räckte ....det är skåningar där snålas det aldrig på borden !!

Skall absolut besöka denna butik när Malmö gästas

Glöm inte å hälsa på mig

1
Bevaka tråden