Högtalare till Cube & PC – samtidigt

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Då provar vi ett första inlägg – och första tråd när vi ändå håller på:

Har förhoppningsvis en Cube på ingång snart som kommer att köras på samma skärm som en PC. Nu är det så att jag skulle vilja kunna klara mig på endast en uppsättning högtalare och undrar vad jag skall köpa. Cube har ju ingen annan ljud ut än via USB medans PC:n endast är beväpnad med 3.5mm minijack.

Om jag har förstått rätt så har H/K Soundsticks II fått en 3.5mm-ingång som skiljer den från v1.0, men har fortfarande USB-kontakten kvar (Kan någon verifiera att den är kvar?). Innebär detta att jag kan koppla in en kontakt i varje rigg (är Cube stor nog att få kallas rigg? ) eller blir det tokpaj då?

En annan variant vore JBL Creature II, en y-kabel och ett USB-ljudkort till Cuben för att få utgångarna. Läste i en annan tråd här att Griffin iMic resulterar i undermåligt ljud och att Creative SB MP3+ & M-Audios lösningar var bättre. Dock är det prisskillnad till M-Audios nackdel varför jag tror det skulle luta åt MP3+.

Logitechs vita Z3i ser också ganska trevliga ut (speciellt med frontkåporna avtagna) – är de bättre än Kreaturen?

/Tiny Noob

Har nu klurat ut att USB-kontakten på Soundsticks II är ersatt av 3,5 mm-pluggen så det blir väl till att välja USB-ljudkort nu. Kan någon tycka lite för eller emot Creative Soundblaster MP3+?

  • Medlem
  • Kungälv
  • 2004-10-28 11:51

Cuben levererades med en speciell extragrunka med ljudportar och en variant på Apples Pro-högtalare. De låter riktigt bra och kan väl kompletteras med en iSub via USB (kan vara svår att få tag på).

Själv så använder jag en Griffin PowerWave, Apples Pro speakers och en Yamaha-sub till min Sawtooth. Låter utmärkt bra, tycker jag.

Jo, men då får jag ha en uppsättning högtalare till om jag vill höra något i Doom³ på PC:n...

1
Bevaka tråden