• Medlem
  • Partille
  • 2004-10-21 16:32

det är ohövligt att inte säga goddag när man kommer in till folk. Att bara nyfiket glo omkring, som man lätt kan göra på en sådan här site utan att presentera sig, är inte populärt. Därför en supersnabb presentation:

Jag föddes på 40-talet i Malmö, bor i Göteborg och har arbetat som reklamskribent m m på macar sedan mitten av 80-talet. Har således hunnit "slita" ut ett antal hårddiskar och minneskapslar vid det här laget. Tycker fortfarande att det är lika roligt arbetsverkstyg och webbexplosionen är förstås ett "under" för den som minns vad som fanns att tillgå i informations- och underhållningsväg innan TV:n dök. Har idag 4-5 macar, varav två dagligen är igång för jobb, hobbies och nöje. Det är nog lite sjukt i min ålder...

Nåväl, vad jag egentligen vill passa på att säga nu när jag har greppat ordet: Jag är mäkta imponerad av arbetet och kvalitetstänket bakom 99mac (har kollat några månader). Tack och grattis till framgången!

Självklart ska man lägga lite av sina datorslantar här och åtminstone köpa ett mac.se-konto (eller någon av de andra nya domännamnen), det är ju både smart och kul. Särskilt om man sitter med sin e-post på hotmail, yahoo eller annan förstörd domän.

Ha så bra alla!
Alf

(Nej, det spelar inte mig så stor roll om Malmö eller Göteborg vinner serien, bara det inte blir något lag från...http://99mac.se/forum/newthread.php?do=newthread&f=128#)