Jag faller för grupptrycket och presenterar mig.
Jonathan heter jag. Född 1980 men har använt appleprodukter exklusivt sedan 1985 när min pappa köpte en macintosh plus. Han hade tidigare ägt en apple II, men pågrund utav min ålder var jag inte så intresserad av den.

De macar som har passerat min familjs händer sedan mitten av den glada åttiotalet är följande: Plussen (maxad med 20mb hårddisk otroliga 4 mb i minne, Quadra 950 (senare med ett powermac-kort). Även denna hade löjligt mycket minne för sin tid; 72 mb), Powerbook Duo 270c (med duo-dock), power macintosh 7100, två stycken Powerbook G3 (wallstreet), iMac DV (400mhz) och Powerbook G4 titanium.

Själv har jag ägt en 1G eMac (700mhz) som nu är i min lillasyster ägo (men jag besöker den ibland), och nu har jag en powerbook 12' rev C (1.33 Ghz). Och en iPod, tredje generationen.

Ok det var en materialistisk beskrivning.

Har en magisterexamen i antik arkeologi, jobbar ibland som formgivare på en liten firma i göteborg och har syndat genom att köpa en xBox (men bara efter jag hörde att microsoft gick back med 500 spänn på alla enheter de sålde). Eftersom jag allt sedan pathways into darkness är en gammal bungiefanatiker så använder jag bara konsolen till att spela Halo (och snart Halo2, patetiskt nog det jag ser mest fram emot i livet).

På en applefanatiker skala där tio är det högsta ligger jag nog på en sjua. Jag läser dagligen alla nyheter och bevistar forum (hittills mestadels macosx.com), men jag startar inte hemsidor om det och jag skriver inga insändare. Jag blir hälsosamt exalterad när det går bra för apple.

Jag blev tipsad om 99mac.se av min vän Christopher Papastefanou.