Mailinglista

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej

Jag behöver lägga upp en mailinglistsfunktion som håller bra kvalité. Jag vill inte ha an massa reklam i den så egroups/yahoo och liknande är inget allternativ. Bara det jag vill ha med ska synas.

Sen så skulle jag vilja ha så att man lätt kan anmäla sig till den på en hemsida. Bara fylla i sin mailadress och trycka Ok så ska man var anmäld.

Mitt webhotel kan inte fixa detta, nu söker jag någon annan som kan.
Har något något bra tips?

mvh
/Martin

Siten Hotscripts har mängder av enklare gratislösningar för det du söker. Säkert kan du hitta någon lämplig variant som efter viss modifikation (vilket brukar vara enkelt, då beskrivningarna ofta är mycket genomgående) kan fungera utmärkt.

Själv använder jag en gratisversion av Ocean12:s Maillinglist Manager, den fungerar utmärkt för mig!

  • Medlem
  • Sollentuna
  • 2004-08-23 08:58

I *NIX-världen har hittills Majordomo varit en av de större kandidaterna, men numera (sedan en tid) har Mailman sprungit om. Båda kan i stort sett lika mycket, men det krävs en massa tillägg till Majordomo för att komma upp till det som Mailman redan har från start. Mailman verkar också ha en mer aktiv utvecklarskara kring sig än Majordomo.

Det finns en massa webbhotell som erbjuder mailinglistor som egen tjänst, vi gör det tex. Sök i Webhotellguiden som Datormagazin har lagt upp. (Det går tydligen inte att söka på mailinglista, men de flesta har det i alla fall).

http://wh.datormagazin.se/

Det finns också flera intressanta diskussioner här på 99Mac om hur man sköter en mailinglista och sätter upp en sådan.

http://99mac.se/forum/showthread.php?t=22071&

1
Bevaka tråden