Får inte Scream fungera vid byte från xstream till scream

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Oregistrerad
  • 2004-07-11 19:48

Jag får inte Scream att fungera. Har tidigare haft Xstream utan problem. Jag har varit i kontakt med Bostream ett flertal gånger men de säger att de inte kan hitta något fel. Jag har kopplat datorn direkt till modemet. Alla lampor lyser som de ska på modemet. Jag har bytt sladdar och till och med försökt med en PC men inget fungerar. Är det någon som råkat ut för något liknande?

Japp. Både när jag skaffade Xstream och när jag sedan bytte till Scream. Första gången gick det en vecka från att jag fick modemet till nätet kopplades in, andra gången tog det ett par dagar. I båda fallen var det Skanovas gubbar som inte hann med att sätta rätt sladd i rätt uttag vid rätt tidpunkt.

Edit: Fast när jag skaffade Xstream lyste inte lamporna som de skulle kom jag just på.

Förutsätter att du fyllt i de nya uppgifterna för IP och DNS som inte är det samma som du tidigare haft, om inte så gör det

  • Oregistrerad
  • 2004-07-12 00:02
Ursprungligen av Olle@mac.com:

Förutsätter att du fyllt i de nya uppgifterna för IP och DNS som inte är det samma som du tidigare haft, om inte så gör det

Japp! Fyllt i alla nya uppgifter vilka ja dubbelkollat med Bostream. Allt är mycket egendomligt.

Jag har haft liknande problem. Det kan vara att modemet inte är synkat med datorn (vad det nu betyder?), vilket enligt bostream kan hända ibland. Då lyser alla lampor som de ska och du tycks vara uppkopplad, problemet är att du inte kommer åt några sidor.

Lättaste sättet att omsynka är att starta om modemet genom att hålla nere den lilla knappen på toppen av den. Låt sedan modemet vara avstängt i någon minut och starta det genom att hålla nere knappen igen. När lamporn är klara med sitt lilla minidisco, vilket tar ca 30 sekunder, kan du prova att surfa.

Lycka till!

Peter.

Ingen brandvägg som inte är uppdaterad med nya IP:n?

1
Bevaka tråden