Exclusive! Next Generation iPod to have Color Display

Tråden skapades och har fått 8 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Fick detta mail precis!

"It is not often we send out emails to our general membership at large. We do have some exciting news to pass along and felt it was worth while.

Exclusive! Next Generation iPod to have Color Display

Read Here: http://www.macosx.com/forums/showthread.php?t=43697

Macosx.com Upgrades Email Services to Include Unlimited Storage Space

http://www.macosx.com/forums/showthread.php?t=43698

That's it. Short and sweet. Remember, you can always stop these mailings by modifying your settings in the user control panel.

http://www.macosx.com/forums/usercp.php"

Kan detta stämma tro?

macosx.com har ständigt fel. Tyvärr. Men de har snyggt gjorda rykten.
De fick mig att spara pengar till den nya "iBoxen" som hade varit en klockren, underbar produkt för mig. En box med DVD-brännare och hårddisk som man kopplar till TV:n. En sådan från Apple hade varit för bra för att vara sant, vilket det också var...

Men samtidigt vore det väldigt konstigt om inte nästa generation iPod hade färgskärm, det måste den ha för att kunna möta konkurrensen.

 • Medlem
 • 2004-05-20 11:11
Ursprungligen av Leftrustle:

Men samtidigt vore det väldigt konstigt om inte nästa generation iPod hade färgskärm, det måste den ha för att kunna möta konkurrensen.

Vad är det då? Kort batteritid? Så länge det är en musikspelare, så ser jag ingen anledning att ha en bättre skärm. För att visa bilder eller film måste skärmen vara åtminstone tre gånger så stor, anser jag, vilket resulterar i en rätt biffig iPod.

Film så måste den vara större, ja. Men bilder, nej. De flesta digitalkamerorna har inte speciellt stora displayer. Det många fotografer vill ha är ett portabelt system för att förvara sina bilder. Om mans en kan koppla den till en TV för att visa upp dem, och synka den ordentligt med iPhoto så tycker jag det vore klockrent.

Man ska inte se på bilderna i iPoden, utan snarare få en överblick av vad man har och ungefär hur de ser ut. Sen att det är en schysst gimmick som säljer är även det ett argument.

 • Medlem
 • Stockholm
 • 2004-05-20 11:32

Apple Creates New iPod Division.......????..

Här finns lite mer att läsa om iPoden och dess framtid,, Apple lägger ner mycket jobb på den lilla mojängen..

http://www.reuters.com/newsArticle.jhtml?type=technologyNews&storyID=5198496

 • Medlem
 • Stockholm
 • 2004-05-20 12:52

Ända anledningen (tycker jag) till att den ska få färgskärm är om man skulle kunna ladda in bilder från digitalkameror. Titta på film på en sådan liten skärm är ju löjligt. (Lite som de där små tv-apparaterna som fanns för typ 10 år sedan.)

Ni märker vilken aktivitet det är på 99Macs digitafotoforum. Det om något bekräftar att Mac-användare skulle uppskatta en ipod som man kunde tanka ner bilder på. Om man sen kunde använda iPoden för presentations ändamål så vore det ett fulländat koncept.

Nikon (bland andra) har redan släppt en sådan maskin fast den kan inte spela musik.

COOLWALKER MSV-01 http://www.europe-nikon.com/details.aspx?countryid=12&languageid=12&prodId=905&catId=92

Senast redigerat 2008-02-21 20:47
 • Medlem
 • Stockholm
 • 2004-05-20 13:08

Fast om man kan koppla iPoden till en TV / skärm så tycker jag att den funktionen vore kanon. Jag skulle gärna se att man kan lägga över film ifrån videokameran (iMovie mini) eller bilder ifrån sin digital kamera till ipoden (iPhoto mini),, med möjligheten att kunna se materialet direkt på iPoden. Sen om iCal, Adressbok, fanns där så skulle inte heller det skada.. kanske även en inbyggd kaffebryggare, behållare för solkräm nu när sommaren kommer..

Ursprungligen av Fredric:

Fast om man kan koppla iPoden till en TV / skärm så tycker jag att den funktionen vore kanon. Jag skulle gärna se att man kan lägga över film ifrån videokameran (iMovie mini) eller bilder ifrån sin digital kamera till ipoden (iPhoto mini),, med möjligheten att kunna se materialet direkt på iPoden. Sen om iCal, Adressbok, fanns där så skulle inte heller det skada..

Det vore inte alls omöjligt med ett Tv-gränssnitt som på X-box eller vissa barebones. Fast filmer kräver mycket CPU så det tror jag inte på i dagsläget. Radio och inspelning vore inte heller omöjligt.

1
Bevaka tråden