512Kbyte Cache ???

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

har precis kopt min forsta mac (en PB 15" SD) och funderar pa varfor System Preferences -> Harware visar att jag har 0 KB i L2 Cache nar det egentligen skall vara 512. Man kan dock andra med rullgardinsmeny till 512 men installningen sparas aldrig.
Ar hemskt tacksam for svar!

  • Oregistrerad
  • 2004-05-15 13:04

Hardware prefPanen som kommer med CHUD Tools(följer med Xcode/DevTools),har en bug som gör att den inte funkar som den ska, på endel PowerBook modeller.
men buggen är fixad i nyare versioner av CHUD, det är bara versionen som följer med panther (CHUD 3.0) som har den här buggen, men har du ingen användning för CHUD Tools, så behöver du inte upgradera, datorn använder 512KB ändå, även fast det inte visas i "Hardware".

CHUD Tools(Computer Hardware Understanding Developer Tools) är en uppsättning med program som används av programmerare, som hjälp för att bland annat optimera program, tex Shark(ett av CHUD programmen) används för att hitta vilka funktioner ett program spenderar mest tid i, på så sätt vet man var i programmet det är viktigast att optimera.

1
Bevaka tråden