Krypteringsproblem Netgearrouter

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Har en Netgear MR314 som fungerar alldeles utmärkt. Dock lyckas jag inte få till krypteringen på airportdelen. När jag ställer in 128 bit kruptering och skriver in 26 bokstäver/siffror i webläsargränssnittet från den fast anslutna datornså förlorar jag anslutningen till den bärbara vilket ju inte är så konstigt. När jag sedan försöker ställa in motsvarande på PB G4 15" MacOS X 10.3.3 så kommer jag inte längre än att airportinställningsasistenten ber om ett lösenord. Vilket är frågan? Jag har testat alla upptänkliga lösenord jag kan ha använt men kommer inte vidare. Någon som kan tips hur jag kommer vidare. Inte så kul att köra okrypterat i längden... :rolleyes:

  • Oregistrerad
  • 2004-05-13 09:50
Ursprungligen av cuben@mac99:

Har en Netgear MR314 som fungerar alldeles utmärkt. Dock lyckas jag inte få till krypteringen på airportdelen. När jag ställer in 128 bit kruptering och skriver in 26 bokstäver/siffror i webläsargränssnittet från den fast anslutna datornså förlorar jag anslutningen till den bärbara vilket ju inte är så konstigt. När jag sedan försöker ställa in motsvarande på PB G4 15" MacOS X 10.3.3 så kommer jag inte längre än att airportinställningsasistenten ber om ett lösenord. Vilket är frågan? Jag har testat alla upptänkliga lösenord jag kan ha använt men kommer inte vidare. Någon som kan tips hur jag kommer vidare. Inte så kul att köra okrypterat i längden... :rolleyes:

Ibland fungerar det om man klickar bort "Lägg lösenordet på nyckelringen" innan man ansluter. Lösenordet hamnar av någon anledning på nyckelringen ändå.

1
Bevaka tråden