Avsluta registrering.

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Oregistrerad
  • 2004-05-08 06:32

Efter att jag fyllt i mina uppgifter i registreringen så fanns det följade två val "Avsluta registreringen" eller "Återställ fält".
Nu vill ju inte jag vara den som är den, men "Avsluta registreringen" tolkar jag som avbryt.

Förövrigt hur många gånger används "Töm fält"-knappen. Är någon så urbota dum så att den skriver fel i hela formuläret så att det känns som en vinning i att trycka på den istället för att radera i fältet. Iofs så kan jag förstå paranoida förstagångsanvändare som inte vill genomföra registreringen och tror ändå att deras information sparas såfort de fyllt i ett fält.

Annars godmorgon, det här verkar kunna bli en underbar dag.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2004-05-08 11:15

Jo, du har rätt. Slutför registrering skulle vara bättre.

1
Bevaka tråden